Jij zorgt er als Werkvoorbereider voor dat alle projecten op rolletjes lopen!

  • Voorthuizen
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de € 3000,- en € 4000,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Klein Metaal en op basis van jouw werkervaring
  • Jij mag op donderdagavond onze machines gebruiken tijdens de klusavond met je collega’s!
  • Een diverse baan door de verscheidenheid aan industrieën, klanten en producten
  • Regelmatig lekkere lunches, snacks en patat op de vrijdagmiddag!

Ons verlanglijstje

  • Hbo werk- en denkniveau? Dat heb jij in de pocket!
  • Ervaring als werkvoorbereider? Ja graag!
  • Dit ben jij: klantgericht, nauwkeurig en oplossingsgericht

In 1930 gestart als lokale smederij in Voorthuizen en vandaag de dag uitgegroeid tot dé partner in machinebouw voor productiebedrijven. Wij zijn Bakker Machinebouw: een no nonsens leverancier, nauw verbonden met de regio en met de mentaliteit van een dorpssmid. We zijn trots op onze roots! Met ruim 90 jaar aan kennis en ervaring ontwerpen, bouwen en onderhouden wij hoogwaardige maatwerkmachines voor o.a. de (voedsel)-industrie, logistiek en recycling. Wij bieden onze klanten snelheid, korte lijnen en een goede prijs!

 

Het bedrijf is klein, dus iedereen springt in waar nodig! Daardoor is de onderlinge sfeer gemoedelijk en het team hecht. Je kunt op elkaar rekenen! Sommige collega’s zijn meer dan 40 jaar in dienst, zij helpen graag. Soms draaien we grote en complexe projecten maar daarnaast lopen klanten ook nog steeds bij ons binnen voor een klein klusje. Naast de vrijmibo en onverwachte lunches en snacks, hebben we regelmatig gezellige personeelsuitjes. Denk aan buggy rijden door het bos, een uitgebreide kerstborrel of BBQ’en in de zomer.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

8.00
De nieuwe werkdag trap je af met een bak koffie in de hand terwijl je door de werkplaats loopt. Je maakt met de collega’s een kort praatje, bekijkt hoe ver iedereen is en wat er moet gebeuren.
8.15
Na de ronde door de werkplaats, maak je een dagplanning. Er moet veel gebeuren! In de ochtend heb jij veel focus, daarom begin je met het tekenwerk van een palletkantelaar voor een klant in de voedselindustrie. Fijn die ruimte om creatief bezig te zijn!
9.45
Het tekenwerk zit erop. Tijd voor koffie! In de kantine drink je met de collega’s een bak koffie en er is een jarige! Dat saucijzenbroodje lust jij wel. Na de koffiepauze help jij een klant bij de balie. Je maakt een bon en vertelt hem dat zijn product morgen klaarligt!
10.30
De volgende taak van de dag, het inkopen van materialen. Je bekijkt allereerst de huidige voorraad, neemt vervolgens de nieuwe projecten door en bepaalt wat er allemaal ingekocht moet worden. Vervolgens bel je met één van de leveranciers om informatie in te winnen.
12.30
Het inkopen van de materialen streep je van jouw planning af. Tijd voor de lunch! In de kantine eet je met de collega’s een vette hap. Het is tenslotte vrijdag! Na de pauze koop je het transport in van de projecten die binnenkort opgeleverd worden.
15.00
Na een koffiepauze loop je weer een ronde door de werkplaats zodat je daarna de planning van de nieuwe projecten kunt maken. Je stelt bonnen op, zet deze klaar voor de facturatie, belt met leveranciers en helpt klanten aan de balie.
17.00
De dag zit er alweer op! Alles staat klaar om morgen de facturatie op te pakken. Een secure klus, daarom heb je vandaag de voorbereidingen alvast getroffen. Fijn dat alle projecten op rolletjes lopen. Daar word jij blij van!

Tijd voor een bakkie

Bakker Machinebouw is een authentiek en uniek bedrijf! Niet alleen doordat onze roots teruggaan naar 1930, maar ook omdat we engineering in eigen beheer hebben en een volledig uitgeruste werkplaats om machines te bouwen. Wil jij een onderdeel uitmaken van ons bedrijf? Dat kan, we zijn op zoek naar een werkvoorbereider die onderdeel wil worden van ons betrokken en enthousiaste team! Ben jij die werkvoorbereider? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Gerrit van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Gerrit een WhatsApp op 06 22 47 34 65 of mail naar gtijhof@bakkermachinebouw.nl.