Aan de slag als Allround Monteur bij een authentiek bedrijf!

  • Voorthuizen
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een goed salaris volgens CAO Metaalbewerkingsbedrijf en op basis van jouw werkervaring
  • Jij mag op donderdagavond onze machines gebruiken tijdens de klusavond met je collega’s!
  • Een diverse baan met veel vrijheid, waarbij ploegendienst mogelijk is!
  • Regelmatig lekkere lunches, snacks en patat op de vrijdagmiddag!

Ons verlanglijstje

  • Het is wenselijk dat jij Mechanisch/Elektrisch geschoold bent
  • Ervaring als lasser en/of monteur schittert op jouw CV
  • Tot slot heb je twee rechterhanden en ben je bereid om soms een klus in het buitenland te doen!

In 1930 gestart als lokale smederij in Voorthuizen en vandaag de dag uitgegroeid tot dé partner in machinebouw voor productiebedrijven. Wij zijn Bakker Machinebouw: een no nonsens leverancier, nauw verbonden met de regio en met de mentaliteit van een dorpssmid. We zijn trots op onze roots! Met ruim 90 jaar aan kennis en ervaring ontwerpen, bouwen en onderhouden wij hoogwaardige maatwerkmachines voor o.a. de (voedsel)-industrie, logistiek en recycling. Wij bieden onze klanten snelheid, korte lijnen en een goede prijs!

 

Het bedrijf is klein, dus iedereen springt in waar nodig! Daardoor is de onderlinge sfeer gemoedelijk en het team hecht. Je kunt op elkaar rekenen! Sommige collega’s zijn meer dan 40 jaar in dienst, zij helpen graag. Soms draaien we grote en complexe projecten maar daarnaast lopen klanten ook nog steeds bij ons binnen voor een klein klusje. Naast de vrijmibo en onverwachte lunches en snacks, hebben we regelmatig gezellige personeelsuitjes. Denk aan buggy rijden door het bos, een uitgebreide kerstborrel of BBQ’en in de zomer.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

Dit is een voorbeeld van de ochtendploeg!
7.30
Het is vrijdag! De laatste dag van de week en vandaag werk je een ochtenddienst. Deze week maak je een big bag stortkabinet, een machine voor de voedselindustrie. Je pakt de tekening erbij (want het is maatwerk) en gaat verder waar je gisteren gebleven bent.
8.00
Je hebt onderdelen gezaagd, geknipt en geponst. Op basis hiervan heeft een leverancier het snij-, draai- en freeswerk opgeleverd. Je start met het leggen van de laatste hand aan de mechanica!
10.00
Tijd voor koffie! En er is een jarige, dus een traktatie staat op je te wachten. Na de koffiepauze verplaats jij je weer naar jouw werkplek. Alles is mechanisch in orde, dus je kan de machine afmonteren. Je monteert de lagers, assen en het snijwerk.
12.30
Lunch! In de kantine is het al gezellig druk en de vette hap wordt net uitgedeeld. Lekker! Onder het genot van een patatje en frikandel speciaal, bespreek je jouw weekendplannen met de andere collega’s.
13.00
De machine is zo ver af, dat hij door kan voor de oppervlaktebehandeling. Je laat dit aan de werkvoorbereider weten. Hij kan nu ook het transport gaan inkopen! Dat betekent dat jij eind volgende week de machine kan gaan plaatsen bij de klant.
15.00
Je kijkt ernaar uit om de machine bij de klant te plaatsen! Fijn die afwisseling tussen de werkplaats en naar klanten toe. Hopelijk gaat het plaatsen voorspoedig en anders doe jij een beroep op jouw improvisatievermogen.
16.30
Jouw werkdag zit erop, het is weekend! Je laat de werkplaats netjes achter, kletst nog even met de werkvoorbereider over een klus in het buitenland volgende maand, wenst iedereen een fijn weekend en springt op de fiets naar huis.

Tijd voor een bakkie

Zoals je hebt kunnen lezen, is Bakker Machinebouw een authentiek en uniek bedrijf! Met 90 jaar ervaring, een snelle dienstverlening en een goede prijs-kwaliteit verhouding; weten klanten uit de hele regio ons te vinden. Er is niet alleen oprechte aandacht voor onze klanten, we hebben ook oog voor onze collega’s. Zij krijgen bij ons een baan met verantwoordelijkheid, vrijheid en afwisseling. Wil jij onderdeel uitmaken van ons betrokken en enthousiaste team? Maak je interesse kenbaar.

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Gerrit van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Gerrit een WhatsApp op 06 22 47 34 65 of mail naar gtijhof@bakkermachinebouw.nl.